© Copyright 2020-2021 LiFePO4 Power Technology Co. LTD

Kolom Téknis

  • Batré anu munggaran di dunya didamel 2.200 taun ka pengker, sareng di taun 1980-an industri batré dianggap cukup dewasa sareng henteu gaduh seueur ruang pikeun tumuh. Kalayan kamekaran sains sareng téknologi, aki-aki anyar parantos muncul dina 20 taun ka pengker. Dibandingkeun sareng batré tradisional, kinerja na ningkat sacara signifikan. Tingkat pemanfaatan batré dunya énggal bakal langkung luhur, sareng pangwangunan berkelanjutan disokong ayeuna.

    2020-10-15

  • Katingali deui kana sejarah kamekaran manusa, éta kedah disebatkeun yén munculna listrik parantos nyayogikeun kahirupan masarakat sareng ngamajukeun kamekaran masarakat. Teras sumping batréna. Sangkan urang tiasa jalan-jalan nganggo alat dapur sélulér ieu.

    2020-10-15

  • Batré wémat fosfat beusi pinter Bluetooth cocog pikeun RV, kapal, kapal pesiar, mobil kémping, mobil golf, sistem panyimpen énergi surya rumah tangga, lampu jalan surya, sistem panyimpen énergi fotovoltaik, sareng sajabana. Batré alit ngagaduhan peran anu gedé, éta mempermudah kahirupan urang sapopoe , umur sareng batré urang caket hubunganana, upami teu aya batréna, hirup urang hésé dibayangkeun, dinten ieu urang bakal nyarioskeun kaunggulan batréna. Nganggo batré salaku sumber énergi, anjeun tiasa kéngingkeun tegangan anu stabil, arus stabil , catu daya stabil pikeun waktos anu lami, saeutik pangaruh éksternal, sareng struktur batréna saderhana, gampang dibawa, ngecas sareng ngecas operasi saderhana sareng gampang, henteu kapangaruhan ku iklim sareng suhu luar, kinerja stabil sareng dipercaya, panggunaan lega, ukuran alat listrik kedah dianggo.

    2020-10-15

  • Batré anu munggaran di dunya, "tumpukan listrik Volt," dipanggihan dina 1799 ku saurang ahli fisika Italia anu nyelepkeun piring seng sareng piring kaléng dina cai uyah sareng mendakan yén arus listrik ngalir ngalangkungan kawat anu nyambungkeun dua logam éta. Diantara séng sareng pérak pérak, teras, anjeunna ngajajar ku flanelét atanapi kertas anu direndem dina cai uyah, sareng ngalipetna janten rata. Nalika anjeun némpél kadua tungtung leungeun, anjeun bakal ngaraosan stimulasi listrik anu kuat.

    2020-10-15

  • Shenzhen Lithum Technology Co., LTD. Mangrupikeun fokus kana bungkus batré ion lithium, bungkus batré fosfat beusi lithium, bungkus batré, carjer, carjer ion litium, carjer batré beusi litium, catu daya UPS, inverter, papan panyalindungan listrik litium, papan panyalindungan fosfat beusi litium sareng produk sanés anu profesional produksi sareng perusahaan pengolahan. Shenzhen Lithum Technology Co., LTD. Boga sistem manajemen kualitas ilmiah anu lengkep. Shenzhen Lithum Technology Co., LTD. Ku integritas, kakuatan sareng kualitas produkna parantos dikenal di industri.

    2020-10-15

  • Batré litium RV janten langkung populér ku RVers sabab langkung aman, langkung épisién, sareng sabab harga na janten kirang halangan. kami ngembangkeun APP Bluetooth kami nyalira pikeun 12.8V 12V 50Ah, 100Ah, 120Ah, 150Ah, 200Ah, 300Ah, 400Ah, 500Ah, 1000Ah kalayan sistem BMS internal tina panyalindungan Langkung muatan, langkung ngaleupaskeun, langkung arus, pondok-circuit, langkung suhu, suhu handap ,, umur panjang, beurat enteng, ukuran alit.

    2020-10-15

 1