© Copyright 2020-2021 LiFePO4 Power Technology Co. LTD
Batré Lsium Besi Fosfat 12.8V 60Ah
  • Air ProBatré Lsium Besi Fosfat 12.8V 60Ah

Batré Lsium Besi Fosfat 12.8V 60Ah

Batré Lsium Besi Fosfat 12V 60Ah
Kahirupan Siklus Langkung Lila: Nawiskeun umur 20 kali langkung panjang sareng hirup parantos langkung float / kahirupan kalénder tibatan batré asam timah, ngabantosan ngirangan biaya gaganti sareng ngirangan total biaya kapamilikan.

Model:LP12V060

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Batré Lsium Besi Fosfat 12.8V 60Ah

Kahirupan Siklus Langkung Lila: Nawiskeun umur 20 kali langkung panjang sareng hirup parantos langkung float / kahirupan kalénder tibatan batré asam timah, ngabantosan ngirangan biaya gaganti sareng ngirangan total biaya kapamilikan.

Beuratna Lebih enteng: Sakitar 40% beurat batré asam timbal anu tiasa dibandingkeun. Ganti 'turun' pikeun batré asam timah.

Kakuatan Langkung Luhur: Nganteurkeun dua kali kakuatan batré asam timah, bahkan tingkat debit tinggi, bari ngajaga kapasitas énergi tinggi.

Kisaran Suhu Langkung lega: -20 C ~ 60 C.

Kasalametan Unggul: Kimia Litium Besi Fosfat ngaleungitkeun
résiko ngabeledug atanapi durukan kusabab dampak tinggi, overcharging atanapi kaayaan circuit pondok.

Ngaronjat kalenturan: Desain modél ngamungkinkeun nyebarkeun dugi ka opat aki dina séri sareng maks sapuluh batréna sajajar.


Aplikasi

Kandaraan listrik, mobilitas listrik
Sistem panyimpen tanaga surya / angin
UPS, kakuatan cadangan
Télékomunikasi
Parabot médis
Cahaya



Spasiïk kation batré batré



Karakteristik Listrik

Tegangan Nominal

12.8V

Kamampuh Nominal

Minimum: 60Ah

Énergi

768Wh

Résistansi internal

â ‰ ¤100mÎ ©

Siklus Kahirupan

> 2000 siklus @ 1C 100% DOD; > 3000 siklus @ 1C 80% DOD;

Ngaleupaskeun Diri Bulan

<3%

Efï¬ ciency tina Muatan

100% @ 0,5C

Efï¬ ciency tina Discharge

96 ~ 99% @ 1C

Muatan Standar

Tegangan Ngecas

14,4 ± 0,2V

Modeu muatan

CC / CV

Rekomendasi. Ngecas Ayeuna

20A

Max. Muatan Ayeuna

50A

Muatan Cut-off Voltage

14.4V

Ngaleupaskeun Standar

Kontinyu Ayeuna

50A

Max. Pulsa Ayeuna

250A

Ngaleupaskeun Tegangan Dipotong-off

10± 1V

Lingkungan

Suhu muatan

0 â „ƒ dugi ka 45 â„ ƒ (32F dugi ka 113F) @ 60 ± 25% Kalembaban relatif

Ngaleupaskeun Suhu

-20 â „ƒ dugi ka 60â„ ƒ (-4F dugi ka 140F) @ 60 ± 25% Kalembaban relatif

Suhu Panyimpenan

0 â „ƒ dugi ka 40 â„ ƒ (32F dugi 104F) @ 60 ± 25% Kalembaban relatif

Kasus Plastik

ABS + PC UL V-0flame tahan

Diménsi (dina./mm.)

L275 * W105 * H225mm

Beurat (lbs./kg.)

8kg

Terminal

M8

Protokol (opsional)




Speciï¬ kation tina dewan BMS


Voltaseu

Tegangan ngecas

DC: 14.4V 3.6V / Sél (CC / CV)

Tegangan kasaimbangan kanggo singlecell

3,60 ± 0,05V

Ayeuna

Kasaimbangan ayeuna kanggo singlecell

72 ± 10mA

Konsumsi ayeuna

â ‰ ¤600μA

Arus muatan kontinyu maksimal

50A

Kontinyu maksimal

550A

Ngalindungan Perlindungan

Langkung seueur detéksi

3,75 ± 0,05V

Waktu tunduh deteksi langkung seueur

0,5Sâ € "2S

Tegangan ngaleupaskeun muatan

3,6 ± 0,1V

Ngalangkungan perlindungan

Ngalangkungan deteksi voltase

2.2 ± 0,1V

Ngalangkungan waktos deteksi

10mSâ € "400mS

Ngalangkungan pelepasan voltase

2,7 ± 0,1V

Liwat panyalindungan ayeuna

Ngalangkungan deteksi arus

250 ± 50A

Detéksi waktos reureuh

5msâ € "60ms

Kaayaan ngaleupaskeun

Motong beban, muatan ngaleupaskeun

Perlindungan pondok

Kaayaan Detéksi

Sirkuit pondok luar

Detéksi waktos reureuh

200-800us

Kaayaan ngaleupaskeun

Motong beban, muatan ngaleupaskeun

Résistansi

Sirkuit panyalindungan

â ‰ ¤50mÎ ©

Suhu

Operasi Suhu Operasi

-40~ + 85â „ƒ

Rentang Suhu Panyimpenan

-40~ + 125â „ƒ



Tag Panas: Batré Lsium Besi Fosfat 12.8V 60Ah, Pabrikan, Suplier, Grosir, Pabrik, Didamel di cina

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码