© Copyright 2020-2021 LiFePO4 Power Technology Co. LTD
  • 12V / 24V / 48V Bluetooth LiFePO4 RV, Pakét Batré Yacht
  • Tinggi CCA LiFePO4 Start / Racing Battery Plug-And-Play. Penggantian anu saé pikeun GEL, AGM, Batré Asam Lead
  • Batré mobil ion litium 12V 40Ah

NAHA MILIH KAMI

  • 1

â € œLiFePO4 Batteryâ € mangrupikeun perusahaan énergi anu museur kana pangwangunan, Manufaktur sareng pamasaran LiFePO4 sareng Batré-ion (Li-Ion) Batré Rechargeable sareng Produk Anu Hubungan, aya di kota Dongguan Cina anu ditutup pikeun Shenzhen, fasilitas pabrik kami ngagaduhan total wilayah kampus 6.000 méter pasagi. Batré urang ngaliput daérah-daérah tina Alat Éléktronik Consumer dugi ka Panyimpenan Énergi & Kendaraan Éléktrik. OEM / ODM wilujeng sumping dina kabutuhan rinci palanggan!

Maca deui